خانه
درخواست ها
ثبت درخواست خرید
جستجو
داشبورد
روچی
اشتراک روچی مارت
مشاوره فروش پوشاک
مجله خبری روچی مارت
خدمات‌دهندگان
کالاکارت مهر ایران
مجله روچی
روچی تولید
فروش اعتباری

دسته‌بندی کالاها

پارچه عمده
منسوجات خانگی
رنگ، الیاف و نخ
خرج کار و ملزومات دوخت
پوشاک عمده
خدمات نساجی
تجهیزات، ماشین آلات و قطعات
حرکت زنان به سمت خرده فروش/پرطرفدارترین کسب‌وکارها برای زنان ایرانی

حرکت زنان به سمت خرده فروش/پرطرفدارترین کسب‌وکارها برای زنان ایرانی

به گزارش اکوایران، بر اساس آمار ارایه شده از سوی اتاق اصناف ایران، در حال حاضر 779 هزار و 407 پروانه کسب برای زنان در کشور فعال است. از این میزان استان مازندران با 58 هزار و 891 پروانه کسب فعال ، بیشترین آمار و استان قم با 7 هزار و 174 پروانه کسب فعال، کمترین میزان پروانه کسب فعال برای زنان را به خود اختصاص داده است. در آمار ارایه شده، خراسان رضوی با برخورداری از 57 هزار و 896 پروانه کسب فعال برای زنان در جایگاه دوم قرار دارد.  استان تهران هم با برخورداری از  54 هزار و 732 پروانه کسب فعال رده سوم بیشترین آمار پروانه کسب فعال برای بانوان را به خود اختصاص داده است.

تهران رتبه اول در پروانه مباشرت

تهران رتبه اول در پروانه مباشرت

آمار ارایه شده از سوی اتاق اصناف ایران از تعداد زنانی که دارای پروانه مباشرت یا مشارکت واحد صنفی فعال هستند، نشان می‌دهد که در حال حاضر استان تهران با 6 هزار و  138 پروانه مباشرت و مشارکت فعال برای بانوان و جنوب کرمان با 60 پروانه مباشرت و مشارکت فعال برای بانوان به ترتیب دارای بیشترین و کمترین میزان پروانه مباشرت و مشارکت فعال برای بانوان هستند.در این رده‌بندی استان اصفهان و استان خراسان رضوی پس از تهران بیشترین آمار پروانه مباشرکت و مشارکت فعال برای بانوان را از آن خود کرده‌اند.

بیشترین دریافت کننده پروانه کسب

طبق آماری که از سوی اتاق اصناف ایران ارایه شده است، تعداد 20 شغل دارای کد آی‌سیک که  بیشترین پروانه‌های کسب را از سوی زنان دریافت کرده‌اند. در این بین صنف آرایشگری زنانه با دریافت 104 هزار و 527 پروانه کسب در صدر  لیست مشاغل دارای کد آی‌سیک قرار دارند. پس از آن، خرده فروشی پوشاک زنانه و خرده فروشی خواربار (خواربارفروش) به ترتیب با دریافت 80 هزار و 602 پروانه کسب و 47 هزار 775 پروانه کسب در ردیف دوم و سوم قرار دارند. خرده فروشی وسایل خانگی برقی نیز کمترین میزان دریافت پروانه کسب را از سوی زنان داشته است؛ زنان کشور برای فعالیت در رسته صنفی فروش وسایل خانگی برقی 5 هزار و 551 پروانه کسب دریافت کرده‌اند.

بیشترین دریافت کننده پروانه کسب