1403-12-11
داخلیسازی 80 درصدی مواد اولیه تولید کیف و کوله| قاچاق تولیدکنندگان را فلج میکند
آخرین به روزرسانی: 17 بهمن 1403

به گزارش بازار، سید محمود موسوی با اشاره به تلاش فعالان صنف سراجان در مسیر سرمایهگذاری در این صنعت افزود: بسیاری از تولیدکنندگان این صنف با واردات ماشین آلات جدید صنعتی از کشورهای چین و ایتالیا و تاسیس کارخانههای جدید درصدد ارتقای کمی و کیفی محصولات تولیدی خود هستند.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص ساخت داخل دستگاهها و ماشین آلات صنعتی گفت: توانمندی ساخت قالبهای مورد نیاز این صنعت در کشور وجود دارد، اما به دلیل هزینه بالای تولید در کنار تولید از چین هم وارد میشود.
تولید سالانه حدود 3 میلیون کوله پشتی دانش آموزی
موسوی با اشاره به 16 میلیون و 200 هزار نفر دانش آموز در کشور، گفت: سالانه حدود 3 میلیون کوله پشتی دانش آموزی توسط تولیدیهای دارای مجوز از اتحادیه سراجان، تولید و تعداد قابل توجهی از طریق قاچاق، تولیدات غیرقانونی و زیرپلهای به ویژه از سوی اتباع بیگانه تامین میشود.
رییس اتحادیه صنف سراجان به اشتغال بیش از 1500 نفر در بخش تولید خانگی صنعت کیف در تهران اشاره کرد و گفت: این صنعت با ارزآوری و اشتغالزایی بالا برای رشد و پیشرفت، نیازمند حمایت دولت است.
وی از ایجاد مجموعهای به منظور آموزش تیوری و عملی به فعالان صنعتی و صنفی تولید کیف، کوله و چمدان و دیگر محصولات مرتبط خبر داد و گفت: مقدمات اولیه تشکیل این مجموعه در اتحادیه سراجان تهران فراهم شده و امیدواریم تا 2 ماه آینده این واحد راهاندازی شود تا محصولاتی با استاندارد و نظارت بیشتری تولید و به دست مصرف کنندگان برسد.
قاچاق؛ معضل تولیدکنندگان کیف
رییس اتحادیه صنف سراجان تهران با اشاره به ممنوعیت واردات کیف از سال 1397 گفت: افزایش قاچاق این کالا به معضلی برای تولیدکنندگان داخلی تبدیل شده و فعالان این صنف را به مرز نابودی رسانده است به طوری که همزمان با سال تحصیلی جدید بیشتر ضرر داشتهاند تا سود فروش.
موسوی به معضلی دیگر در مسیر توزیع تولیدات داخلی اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه محصولات ارسالی از بنکداریهای تهران به مقصد شهرستانها در مسیرهای بین شهری با عنوان کالای قاچاق توقیف میشود، اما قاچاق کیف از بنادر از طریق اداره پست به تهران ارسال میشود.
وی در گفتوگو با صدا و سیما، با بیان اینکه استمرار قاچاق، تولید در این صنف را مختل و تولیدکنندگان را فلج میکند، گفت: از دولت جدید و متولیان صنعت کشور در خواست میکنیم در این باره تدابیری اتخاذ کنند.
خرید کیف و کوله ایرانی مستلزم فرهنگ سازی
به گفته رییس اتحادیه صنف سراجان تهران؛ رواج فرهنگ غلط خرید کالای فرنگی یکی از دلایل استقبال نکردن از محصول ایرانی است به عنوان نمونه وقتی کالایی به مشتری معرفی و عنوان میشود که تمام مواد مورد استفاده خارجی است و دوخت در داخل انجام شده کالا را نمیخرد.
جدیدترین خبرها
-
قم در مسیر تبدیل به «قطب پوشاک ایرانی اسلامی» | کارآفرینی که مسیر تولید ملی را هموار کرد
-
جزئیات دریافت وام بدون ضامن «امید» بانک رفاه کارگران
1403-12-04
-
آیا دلار ۸۸ هزار تومانی و سکه ۷۰ میلیون تومانی در راه است؟
1403-12-04
-
فرصت ویژه دریافت وام ۳۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت
1403-12-04
-
رفع نیاز های ضروری با طرح تسهیلاتی قرضالحسنه نیکان ملل ۱
1403-11-29
-
صدور کارت رفاهی ۳۰۰ میلیونی بانک رفاه آغاز شد
1403-11-29
-
قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز ۲۹ بهمن| تمام سکه ۷۳ میلیون تومان
1403-11-29
-
دریافت وام قرض الحسنه بانک مهر ایران با مزایای ویژه
1403-11-28
-
دمینوی ریزش در بازار سرمایه/ بورس دوباره فرو ریخت!
1403-11-28
-
تغییر قیمت طلا عجیب شد/ قیمت جدید طلا امروز ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
1403-11-28